25 χρόνια 25% έκπτωση

Αγαπητοί Συνεργατες
 
Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους  οδοντιάτρους και τους συνεργάτες, αλλά και και τους υπαλλήλους που για 25 ολόκληρα χρόνια με τιμήσατε με την υποστήριξή σας, με γεμίσατε δύναμη, την οποία αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των εργασιών μας.

Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις των εργασιών που μου αναθέσατε και φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτω από τις όποιες συνθήκες διαμορφώνονταν από το πιο εύκολο εως το πιο δύσκολο περιστατικό.Παράλληλα, θέσαμε τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία την επόμενη περίοδο.

Ωστόσο, με οργάνωση, μεθοδικότητα και αξιοποιώντας όσα μέσα είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε για να κατασκευάσουμε ότι μας ανατέθηκε, προσφέροντας εργασίες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ό,τι καταφέραμε μέχρι τώρα  δεν ήταν βέβαια, αποκλειστικά δικό μου επίτευγμα, αλλά αποτέλεσμα συντονισμένης δουλειάς και συνεργασίας .
Σκληρή δουλειά, συντονισμός, συνεργασία, αποτελεσματικότητα. Με βάση αυτές τις αξίες πορευθήκαμε και επιτύχαμε πράγματα αρκετά και σημαντικά σε πολλούς τομείς.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας!

 

Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
E-mail*
Διεύθυνση
Επάγγελμα*
Σχόλιο

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες και κανένα μέλος